2023-01-20
💥味道可以、卫生麻麻📍钟厨|铜锣湾📍人均消费 $ 1 X X ⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️又到左要烧时代广场COUPON既时候喇🤓可以用$100美食优惠卷既餐厅唔多🫣钟厨系可以用既不过有好多魔鬼细节👹例如:优惠时段同新年唔用得、茶芥加一都唔计等🥺所以都唔算抵食🤫同埋佢话哂坐落时代广场,我哋唔expect啲卫生咁一般,个个洗啲碗碗杯杯都话系油淋淋的🥶💟 冰镇咕噜肉比平时贵一倍就系多左啲冰同几粒火龙果球喇😏外皮整得几脆身、入面亦唔会鞋~不过都系习惯食热既版本🤭💟 点心类都系逐件叫~一人一粒虾饺同烧腩卷🤗虾饺啖啖虾肉无咁肥猪肉🍤烧腩仔就好耐无食都唔错😄另外仲叫左个糯米饭唔记得影相🍚几饱肚不过食左两啖已经好口渴💔应该几重味精,唔建议叫🤟🏻不负责任点评好味道🌕🌕🌕🌕🌗🌑🌑🌑🌑🌑性价比🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑🌑🌑回头率🌕🌕🌕🌑🌑🌑🌑🌑🌑🌑(十粒为满分)⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️
📍钟厨|铜锣湾
📍人均消费 $ 1 X X