餐厅: 添好運點心專門店
资讯:

2017-08-08 1339 浏览
今日19:12分入座落单,叫咗6笼点心,杯同碗洗咗好多油出嚟,5分钟过咗都未有野食,等到有得食喇,啲野劲热,根本辣到放唔到入口,点食?冷气又弱,茶又滖,未食坐喺度已经出晒汗,头头尾尾真系过咗15分钟先开始食得。啲食物系无乜大问题,味道同其他分店差唔多。叉烧包系好食,包好软,甜菠萝包皮,叉烧易入口,唔算咸。糯米鸡好足料,无臭味,真系用糯米造。肠粉,皮一般,似淘大叮叮肠粉。春蛋虾烧卖,味道可以,不过并无春蛋,同埋太林太松散。咸水角,唔多好食,皮唔脆,入面无乜料,系咸咗少少。食咗十分钟,啲阿姐开始发癫,不断换人行埋嚟话点解食得慢,又不断叫我打包即走让个位出嚟,系咪有病,究竟哩间系监狱定系库房?入去就系不断叫客唔好食,俾钱出返去,其他客唔系讲广州话嘅,5个人坐喺度无野食,斋大声倾计饮茶,早过我入坐好多好多,我去到排队𠮶时班人已经喺入面,我仲要排咗15分钟先入得,到我差唔多走都一直无赶过人走,想点?歧视香港人呀?不知所谓!

2017-08-08