2014-08-24 5885 浏览
朋友介绍尼间le chef,短期内我已光顾3次,味道不错,价格也不贵,地点亦方便。食了芝士西班牙黑毛猪沙律同牛脸肉、蒜头橄榄油浸虾等味道都不错,T bone steak就非常一般,但第三次带朋友和客人去就发生了一件非常不愉快之事,我们点了四人套餐,套餐包括有四件朱古力蛋糕,但我上次试过,不好食,我就问侍应可否转其他甜品?佢答可以,但多了就要补回差价,到埋单时帐单多了2佰几三佰甜品钱,我就问侍应点解会收甜品钱?转头个鬼佬大厨就走出嚟问乜事?我地都就同佢讲,我地转甜品,但你地收足4件甜品钱,佢就话唔可以转,我就话侍应话可以,同埋你收足我四件甜品钱,咁我套餐个四件又唔俾我地???佢态度好唔友善,仲好凶咁同地讲,今次当请你地食,下次一定要收钱!重覆好多次,因我有客人在,唔想再同佢理论!我地已经不停同佢讲thankyou !佢都唔肯走,企系度重覆讲!但真系好唔明点解唔由经理去处理投诉而系个厨师出嚟得罪客人!

用餐优惠
信用卡优惠