2018-02-21 1065 浏览
自问真系无咩兴趣试呢间,不过朋友约到食新年聚旧饭就试试。其实我地叫左好多野,不过唔记得影就算啦。之前无睇openrice做任何功课,第一惊喜系𠮶度有个经理定老板嘅人,好唔耐烦咁帮我地落单,虽然系年初四,都明白师傅要休息,同埋好多野都已经卖晒,不过态度真系可以好啲!叫完野食后,菜黎到,每碟菜都好份量极少。1)$58香炸排骨:味道一般,同平时啲面档嘅$38炸猪扒+面唔太大分别,不过唯一会觉得ok嘅系有锁住肉汁,里面都算juicy。2)葱爆有机牛肉:味道有惊喜,爆得好香。3)怪味鸡:调味做得好,呢个值得推介。4)瑶柱蛋白炒饭:一到嘅时候有啲腥味,但食落就几有镬气,粒粒分明,唔错。5)荷叶饭:珍珠过珍珠鸡.........我地都问系咪买左某某品牌嘅珍珠鸡之后一开三咁卖?味道:好咸!好小嘅肉,好小嘅饭,其实有啲似捞埋一堆,饭无荷叶味,甚至唔可以叫佢做荷叶饭.......6)担担面:面有咬口,不过汤底就太重醋,呢个真系好难话好定唔好,一般接受到啦食后感:价钱同份量真系令人反感,,可能有机野食真系好贵,不过自问真系唔觉得有咩分别。服务麻麻,坐里面就唔太舒服,味道还可以,不过咁嘅价钱,有好多其它更好嘅
自问真系无咩兴趣试呢间,不过朋友约到食新年聚旧饭就试试。

2)葱爆有机牛肉:味道有惊喜,爆得好香。

3)怪味鸡:调味做得好,呢个值得推介。

食后感:价钱同份量真系令人反感,,可能有机野食真系好贵,不过自问真系唔觉得有咩分别。服务麻麻,坐里面就唔太舒服,味道还可以,不过咁嘅价钱,有好多其它更好嘅选择。
担担面
荷叶饭