2024-01-20 102 浏览
嗱嗱,就嚟同大家讲下我去到间有份量又有水准嘅餐厅食嘅经历🍴。一落座我哋就点咗个二人套餐嚟试,其中个忌廉杂菌汤,幼滑得滞,冲咗我够瘾,汤里头嘅菇味浓郁得嚟又唔死咸,起咗个好头。啱哋,个水牛城鸡翼一上枱,即刻攞起嚟啖,香辣得嚟又带点微酸,啖啖肉香,真系过瘾添!主菜方面,三文鱼意大利饭,啱晒唔钟意食得太重味嘅我,青青草味喷香,三文仔肉质鲜美得滞;香辣大虾意粉就啱晒想刺激下味蕾嘅朋友,辣得啱啱好,个虾又够晒弹牙,治愈咗我个肚饿病。最后,青柠梳打轻轻酸酸地,爽口得嚟又清新,尽收夏天凉快风情。讲真,要讲系非常美味同实惠嘅一餐,让我走进贵气嘅世界,但又唔洗破产,心情都顺嘅!我食完之后心情好好,感觉就似系喺屋企附近嘅茶餐厅𠮶种亲切。如果你想揾个地方令自己嘅五官都开心,呢间绝对可以考虑啦👍🏻!