放饭想试下沙田一D未食过既店~上网SEARCH到呢间好多人赞既thai food 盲黎试下~个日系下午2:几到~无人~环境系街市内~台椅系围住间店~唔好坐~又比人左望加望~家在附近的适宜外卖~我地叫左个烧鸡清汤河同牛丸清汤河再叫左2串沙爹鸡同猪再叫多2杯咸柠水~我呢佢地thai人都系比较懒洋洋~成日都要重覆同埋好慢~由于无客~慢极都系5mins就上到~佢d烧鸡清汤河同牛丸清汤河都ok既~ 可能有汤既关系~甜度都有汤清到~问题系佢个沙爹鸡同猪~个汁好甜好椰都fine~佐系佢地唔烧返热比你食~冻左咁比你~我要用返d汤热返佢先ok~好失望~heat返佢都9系咁难jor~又唔系好多客~连最basic都都做唔到~饮品唔多好饮~可能系因为饮唔惯佢有d唔知咩粒粒~but anyway~ 平~又都OK~如果我住得近我都会再食~(系唔要串烧JOR)P>S 个度食完野大家要自己掉垃圾嫁~个日我见有人食完就咁放系度唔清理,佢地又唔理WOR~=.=
放饭想试下沙田一D未食过既店~

个日系下午2:几到~无人~

环境系街市内~

我地叫左个烧鸡清汤河同牛丸清汤河

再叫左2串沙爹鸡同猪再叫多2杯咸柠水~

我呢佢地thai人都系比较懒洋洋~成日都要重覆同埋好慢~

由于无客~慢极都系5mins就上到~

冻左咁比你~我要用返d汤热返佢先ok~

饮品唔多好饮~可能系因为饮唔惯佢有d唔知咩粒粒~

but anyway~ 平~又都OK~

如果我住得近我都会再食~(系唔要串烧JOR)

2011-04-23