2008-07-23
今晚去左深水步既增辉大排档,好鬼耐无来食了﹗哗,好彩地一来到就有位喇﹗仲要坐我最钟意既街外位﹗食物都无咩变,不过多左有鲍鱼食﹗好夸张﹗生力清啤啦﹗十五蚊支﹗风味最紧要﹗睇住个大厨炒到身水身汗,0个0的先系镬气呢﹗酱捞墨鱼仔,冷盘来的﹗好似系新菜式㖞﹗蒜味浓,入口辣辣地送酒一流﹗再点左个啖啖肉的孜然猪锤劲香孜然粉味﹗少少辣好香﹗食到猪本身既少少膻肉味﹗不错呢﹗友人说要叫鬼马油炸鬼,都成年几两年无食呢个菜﹗没有当年食的干身,很脆墨鱼胶也很多,不过热气死了﹗蒜片牛柳粒,韧左少少,我整的一定好食过佢﹗西兰花啦﹗点都要有0的蔬菜,唔系会便秘﹗佐酒小吃来个鸡软骨腰果﹗够哂惹味,没有其他地方食的干硬硬感觉﹗有咬口﹗不过细碟得很﹗食饱饱又玩下啤牌,对面士多六蚊有一副,抵呀﹗成年无来食,味道比起上年来的时间好了﹗不过食物确实全部都细碟左﹗价钱亦都差唔多,由于人数少百五蚊个人,食大了﹗好饱好饱﹗更多相更多相:http://hk.myblog.yahoo.com/smallsmalllin/article?new=1&mid=6524
哗,好彩地一来到就有位喇﹗仲要坐我最钟意既街外位﹗
食物都无咩变,不过多左有鲍鱼食﹗好夸张﹗
生力清啤啦﹗十五蚊支﹗
风味最紧要﹗睇住个大厨炒到身水身汗,0个0的先系镬气呢﹗
酱捞墨鱼仔,冷盘来的﹗好似系新菜式㖞﹗
蒜味浓,入口辣辣地送酒一流﹗
再点左个啖啖肉的孜然猪锤
劲香孜然粉味﹗少少辣好香﹗食到猪本身既少少膻肉味﹗不错呢﹗
友人说要叫鬼马油炸鬼,都成年几两年无食呢个菜﹗
没有当年食的干身,很脆墨鱼胶也很多,不过热气死了﹗
蒜片牛柳粒,韧左少少,我整的一定好食过佢﹗
西兰花啦﹗点都要有0的蔬菜,唔系会便秘﹗
食饱饱又玩下啤牌,对面士多六蚊有一副,抵呀﹗
更多相更多相: