2014-03-25
好耐无食Pizza喇, 见电视卖紧既Pizza Hut广告相当吸引 , 全新口味既芝士七重奏, 好有冲动去试食, 咁侨最近渣打卡有做优惠, 二人套餐只需$268.-, 即刻吹鸡去食…嘻嘻!Pizza Hut好爆ga 我地十个人, 打算book 7:30pm食, 提早5日book, 剩系book到旺角呢间咋 !唔知系米太肚饿呢…大家居然 一致拣哂呢个优惠二人套餐5 sets, 食成35重奏㖞, 好激呀 !!! 呢个二人套餐包有: 一个Pizza(有三款批任拣)、一个沙律、一个焗薯蓉、一个意粉∕宽条面∕饭、两个餐汤(有两款任拣)、两杯餐饮等等, 相当丰富 呢!芝士七重奏 : 芝士饀超级rich, 味道浓郁又唔腻, 松松软软拉出丝, 上面果pat cream cheese very creamy, 而个芝士脆脆批边好香脆松化, 略嫌个批薄身左, 下次加钱要厚批先得。蜜桃帆立贝 : 加左甜甜既蜜桃, 感觉唔错几fresh, 但我都系钟情芝士七重奏。菠萝烟熏猪肉 : d烟肉本身咸, 加左落个芝士批度变得好咸唔好食, 呢个批唔得!!!意大利沙律 : 沙律蔬果够新鲜, 加左黑醋之后
芝士七重奏 : 芝士饀超级rich, 味道浓郁又唔腻, 松松软软拉出丝, 上面果pat cream cheese very creamy, 而个芝士脆脆批边好香脆松化, 略嫌个批薄身左, 下次加钱要厚批先得。 蜜桃帆立贝 : 加左甜甜既蜜桃, 感觉唔错几fresh, 但我都系钟情芝士七重奏。
菠萝烟熏猪肉 : d烟肉本身咸, 加左落个芝士批度变得好咸唔好食, 呢个批唔得!!! 意大利沙律 : 沙律蔬果够新鲜, 加左黑醋之后, 酸酸甜甜, 好醒胃。 香蒜芝士白汁蚬肉焗薯蓉 : 哗…完全无哩味道, 淡到无朋友! 西西里肉丸意粉 : 肉丸鲜嫩可口, 肉味浓香, d茄酱意粉好入味。 卡邦尼鸡肉磨菇宽条面 : 忌廉味够浓郁, 宽条面粗身滑溜, 材料丰富, 口感十足。 粟米白汁海鲜饭 : 白汁香滑, 好多海鲜, 正!!! 磨菇忌廉鸡汤 : 好香浓幼滑。
今餐饱到超出Quota, 下次再去, 唔好拣哂套餐勒 …