餐厅: 忠誠茶座泰國菜
资讯:

2023-08-26 239 浏览
今日去左大尾笃,见到openrice第一个推介,忠诚茶座泰国菜,就直接入左去食。我地2个人叫左手丝鸡沙律,咖哩鸡,同串串饼,加埋杯鲜芒果椰汁冰。一来到,份量系极小手丝鸡沙律,系泰国海南鸡汁捞鸡丝同青瓜,我好钟意食泰国海南鸡汁,所以我觉得都唔差咖喱鸡,就好多配菜,鸡就好小,椰汁味都几重最好食嘅就系串串饼,外脆内软,配埋咖喱系好好食👍🏻👍🏻👍🏻芒果椰汁冰系好重椰汁味,但系得几粒芒果粒🫣🫣🫣味道系几好食嘅,但系份量真系太细(最高5个💋)价💋💋景 💋💋💋味💋💋💋💋

一来到,份量系极小

咖喱鸡,就好多配菜,鸡就好小,椰汁味都几重

最好食嘅就系串串饼,外脆内软,配埋咖喱系好好食👍🏻👍🏻👍🏻

芒果椰汁冰系好重椰汁味,但系得几粒芒果粒🫣🫣🫣

味道系几好食嘅,但系份量真系太细

(最高5个💋)
价💋💋