2007-08-22 5 浏览
同老妈出街. 本来谂住去todxx 食buffet..full哂就黎呢度食.未食过谂住试下..听闻雪糕好好味.但又吾想食蕃薯..就叫左个芝麻芭菲.芝麻酱虾冷面.杂菇牛肉饭.. 烧蟹玉子.芝麻芭菲: 第1个到因为叫佢黎左雪糕先..个雪糕好重奶 味..几好味..不过同m记个雪糕好似差吾多味 甘既?个芝麻芭菲好香芝麻味.good!另外仲有 d红豆. 几旧类似芝麻糕既正方形物体.杯底 有d cornflakes.整体上都几好味.几香.虽然 30几蚊甘贵.但系真系好味不过甜左d啰.但系 我都食哂成个芝麻酱虾冷面: 个面上面有生菜丝青瓜丝.侧边有蕃茄. 见佢静系个面淋左几条芝麻酱.谂住叫佢 另外比d酱汁.点知翻下个碟底.原来好多 酱架㖞.几好味牙个面.我成碟食哂杂菇牛肉饭: 老妈叫的..d牛肉好咸..果碟仔菜..有少少 青瓜萝卜果d.又系劲咸.菇又咸.成50几蚊 真系超吾

芝麻芭菲: 第1个到因为叫佢黎左雪糕先..个雪糕好重奶
味..几好味..不过同m记个雪糕好似差吾多味
甘既?个芝麻芭菲好香芝麻味.good!另外仲有
d红豆. 几旧类似芝麻糕既正方形物体.杯底
有d cornflakes.整体上都几好味.几香.虽然
30几蚊甘贵.但系真系好味不过甜左d啰.但系
我都食哂成个
芝麻酱虾冷面: 个面上面有生菜丝青瓜丝.侧边有蕃茄.
见佢静系个面淋左几条芝麻酱.谂住叫佢
另外比d酱汁.点知翻下个碟底.原来好多
酱架㖞.几好味牙个面.我成碟食哂
杂菇牛肉饭: 老妈叫的..d牛肉好咸..果碟仔菜..有少少
青瓜萝卜果d.又系劲咸.菇又咸.成50几蚊
真系超吾抵!吉x 家d牛肉饭仲好味过佢!
烧蟹玉子: 30几蚊得果2旧切开1半.4旧仔..叫果阵都吾
知原来得甘少.不过都几好味..有些少蛋汁
旧"蟹"应该吾系普通果d假蟹柳黎挂?anyway
都吾错

埋单200几蚊..ok甘啦. 不过d服务真系麻麻.waitress
乜笑容.仲有我地本身叫左个烧牛柳定食.不过后来想改做杂菇牛肉饭.叫个waitress过黎话改.佢个样好似吾多likey甘.又话"下~但系落左单啦㖞~入面都可能整紧" 下乜落左单都无得转番架咩-0- 而且我地岩岩落单ja㖞.甘佢就话入去厨房问下.但系个样都系劲吾愿意甘啰.如果下次再食麻布茶房都一定吾会黎呢间

<<张相入面个芭菲系食左1半架啦