2024-02-01 33 浏览
进入这家餐厅,仿佛走进一个颜色缤纷的美食天地🎉。一道咸肉肠上桌,带咸香浓郁,啖啖肉感,朋友话怕咸,不过我个人就觉得啱口味,一试难忘!接著芝士登场,呢款膻馥芝味,点到即止,美味到叫人停唔到口😋。Tomato toast 真系赢晒掌声,简简单单嘅一挞,却惊艳左晒大家嘅味蕾。蟹肉卷出场,好有惊喜,口感系几趣味,劲欣赏呢个创意。牛舌串烤得外脆内软,滋味满分。来到芝士章鱼,款款丰富口感,又岩饮又岩食,简直就系完美组合🐙。个salad餐单上写得美美哋,鲜嫩生菜同丰富配料,每嚼一口都感觉好Fresh好清新,虽然有几个鬼马队友觉得接受唔到,我系真心觉得好正。最后主菜烧鸭,肉质鲜嫩多汁,脂香味美,send入口有种幸福感觉。餐厅服务都不俗,只不过去个洗手间前记得要睇清楚门口嘅标志再行动,避免走错场啦!总的来说,呢次食下来,真系一场味觉上嘅旅行。