帝京軒

Di King Heen
2022-06-01 621 浏览
帝京轩食物:午餐时间有2个商务套餐可以拣,试咗贵几廿蚊果个~几好食,套餐唔驶谂~有鲍鱼有虾有鱼有汤有面有甜品每样野嘅味道都正常,虽然无话特别深刻嘅食物不过样样都ok。份量:够晒饱,望落好似样样细细份,其实食到尾就岩岩好。环境:坐位都几舒服,不过感觉唔系好新式嘅枱櫈,近几年餐厅都比较少用布包櫈包枱,应该系枱櫈已经唔太新我估。服务:几好,我见唔多人叫商务套餐,所以服务唔错,每食完一样职员会睇住你帮你收先比下一样你同埋多数会放埋系你面前。价钱:Lunch嚟紧唔算好抵食,不过价钱几合理,无特别贵,以酒店餐厅嚟讲算平,可能地区影响,中环大部分酒楼商务套餐都唔会平得过呢间。#帝京轩 #mokohall #foodie #hkfoodie #hkfood #tinhaufood #foodiehk #hkfoodblogger #hkfoodieyiki #mkfood #hotelfood
帝京轩

食物:
午餐时间有2个商务套餐可以拣,试咗贵几廿蚊果个~
几好食,套餐唔驶谂~
有鲍鱼有虾有鱼有汤有面有甜品
每样野嘅味道都正常,虽然无话特别深刻嘅食物不过样样都ok。

份量:
够晒饱,望落好似样样细细份,其实食到尾就岩岩好。

环境:

服务: