餐厅: 士林台灣麵
资讯:

2022-04-27 420 浏览
呢间店都好耐历史,主打牛肉面,汤底同牛肉的确唔错,之前试过炸鸡扒都好大块好脆口⋯系之前试过牛肉几好味⋯环境系好迫 佢有隔板隔住 但系隔离枱近到你可以夹人地啲𩠌都得,2人位系迫到相信肥小小连行入去坐都有困难。本身呢到啲食物都唔系特别平~谂住试下香酥排骨干拌面😑 唔试新好地地 一试即刻中伏首先啲位坐得太迫 举左阵手先有人过黎落单,上菜好快呀,炸物仲快过碗干拌面,但一食啲炸物系冻既香酥排骨系冇骨㗎,而且我点睇都系猪扒啰⋯我妈妈叫左炸鸡扒,两碟𩠌上枱面嘅时候,我即刻就问到底边样系「排骨」,佢坚持话个啲冇骨头嘅肉排就系,系猪黎嫁嘛点点点 无骨仲方便啦咁肉排就肉排 猪扒就猪扒 唔系猪既部分就当排骨卦?我觉得排骨根本系呃人🤥 我未见过猪扒咁样既排骨,可能系我见识小,同埋好硬 真系有失台湾呢个名干拌面就正正常常啦 有青瓜有汁(但个人觉得汤面好食啲啰)炸鸡扒都系冻㗎 得块皮脆总结除左系牛肉可以食,已经唔想再试食其他嘢,甚至乎再去嘅冲动都没有😌老实讲又唔系特别抵食 面好似52定54😂只感觉到随住年月已经做到差左卦唔好谂住服务搭够😂😂无咩服务嫁乍又唔会收你加一😬😬

系之前试过牛肉几好味⋯

首先啲位坐得太迫 举左阵手先有人过黎落单,
上菜好快呀,炸物仲快过碗干拌面,
但一食啲炸物系冻既

香酥排骨系冇骨㗎,而且我点睇都系猪扒啰⋯

咁肉排就肉排 猪扒就猪扒 唔系猪既部分就当排骨卦?

干拌面就正正常常啦 有青瓜有汁
(但个人觉得汤面好食啲啰)

炸鸡扒都系冻㗎 得块皮脆

老实讲又唔系特别抵食 面好似52定54😂