. NEXT Shikaku🦪🍜行过门口已闻到蚝既香味🦪已经比佢深深吸引住🤣🤣所以就行左入去试下😆价钱相对比较进取,但都系想试一试值唔值🤨入到去我地坐左系吧枱,可以亲眼望到师傅制作一碗拉面过程😋呢间店舖都好细心,有湿纸巾可以抹手👍🏼#冬甩仔女_中环#冬甩仔女_拉面🍩冬甩仔女👧🏻🍩食评👅👧🏻牡蛎清汤🦪🍜(9/10) $158清澈透明,充满著蚝既鲜味。可以试入一啖再将旁边既蚝碎搅匀,蚝既香气融入汤入面,令人食到口水直流。汤底口感清爽,亦吾会太油腻。面条筋道有弹性,同汤底一齐食更加入味。汤匙一匙一匙饮,每口都能够感受到蚝既鲜甜味🥰叉烧系会用火枪烧一烧😛食落半肥瘦,厚度适中,食到啖啖肉、油脂分布都平均🥓仲有云吞、原只蚝😝呢碗拉面好丰富🍩冬甩仔女👦🏻👧🏻🍩食评👅👦🏻牡蛎浓汤🦪🍜(9/10) $158浓郁而丰富既蚝汤底令人惊艳🤩一碗汤底色泽浓郁,入口后立即感受到蚝既浓郁味道😍汤底浓稠滑顺,口感丰富,蚝既鲜甜同汤底既浓郁完美结合。同埋面条一齐食,每一口都系满满嘅蚝香味,偏重口味既爱好者,可以拣浓汤😝♨️呢间真心推荐100%回头率,食完会想再食😍不论系清汤版定系浓郁版既蚝汤拉面🦪🍜,都带有独特既蚝香味。
[中环美食推介🍽 ] NEXT Shikaku🦪🍜

#冬甩仔女_中环
#冬甩仔女_拉面

🍩冬甩仔女👧🏻🍩食评👅

👧🏻牡蛎清汤🦪🍜(9/10) $158

🍩冬甩仔女👦🏻👧🏻🍩食评👅

👦🏻牡蛎浓汤🦪🍜(9/10) $158

♨️呢间真心推荐100%回头率,食完会想再食😍不论系清汤版定系浓郁版既蚝汤拉面🦪🍜,都带有独特既蚝香味。每一啖都品尝到蚝既鲜美,令人回味无穷。呢碗拉面真系值得推荐👍🏼

🍩冬甩小资讯🍩
1️⃣收加一服务✔️