2020-11-13 420 浏览
🥟<葵芳抵食大粒饺子>🥟葵芳多野小食 但今日行到攰 就揾个位坐低 呢间百得阿姨 成日经过冇食过 虽然佢有米线车仔面 但我谂住揾 d野咬下就叫左44 蚊12 粒水饺 韭菜猪肉 劲足料好大粒 每粒应该有平时1.5 倍 🌿佢个皮偏厚少少 韭菜新鲜度中上 韭菜多过猪肉 猪肉应该系街市成日买到既免治猪肉 肉味比较浓 🐽用带有少少咸既猪骨汤夹埋都唔错 如果钟意既话点 d辣椒油都 ok 味道 ok未到上级 但甘既价钱 (2pm至7pm ) 有冷热饮送) 真系冇得输👍🏻#水饺 #饺子 #猪肉饺 #韭菜 Score 平均分< 7/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻Present 外观:👍🏻👍🏻👍🏻Decor&Hygiene 环境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻Value for $ 性价比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Service 服务:👍🏻👍🏻👍🏻~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~=====================🙂温馨提示🙂Fb like左 page都睇唔到<通知> 若果大家想睇到多d唔同既美食 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻除左like 请做多一个步

🥟<葵芳抵食大粒饺子>🥟

Present 外观:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 环境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性价比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服务:👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~
=====================

🙂温馨提示🙂
Fb like左 page都睇唔到<通知>
若果大家想睇到多d唔同既美食
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
除左like 请做多一个步骤
[like] 左 👉🏻<追踪中/Following> 👉🏻<抢先看/See First>
多谢大家支持!🤓🤓

任何美食😋欢迎inbox 我 , 等我食完开心share!🤓
2020-11-11