2015-02-02 1642 浏览
黎到哩间店既最大原因就系因为我家姐就住隔离,拎外卖上楼方便快捷。而且门口又张贴好多饮食杂志访问过既资料,所以就把心一横一入就讲:要个辣椒板面拎走,点知佢话店舖整系辣椒板面吾可以拎走,我就念好耐,最尾都系决定叫辣椒板面。因为店舖既人员同我讲惊拎走会令面张著,影响食物味道。 图中见到店员会比一罐辣椒酱比自己添加辣度,令喜欢辣既我极其开心。另外鱼干仔都为辣椒板面加上更丰富既口感。 但系当我食到底既时候就发觉好多油系底,个人认为店主可以落小d油。$48蚊一个咩肉都冇既面,抵吾抵真系见人见志。我就觉得食一次就够,另外佢加送个个汤只系胡椒加水既混合体,我个人认为一般般。 不过店员服务态度好好,令我感觉好舒服。

不过店员服务态度好好,令我感觉好舒服。
辣椒板面
辣椒板面