2019-02-25 3193 浏览
本人已经食过好几次,比我既印象都几好,所以我一直都有帮衬,今次原本订左14位要间房,book房既时候无讲过话要低消,最后我地得12人去,有大有细,好啦服务员问我地几多位上火㶽,好赶咩食住鸡煲先?我地未齐人呙,咁开始食啦,已经有过好高大既厨师成日走入泥,我地问佢做咩成日走入泥,佢话无野睇下有无野收,我地话无,但我地见佢个样已经好吾高兴,系咪我地吾够14位既关系?之后真系好好笑,因为我地间房有张枱仔,问我地介吾介意坐三个入泥,我地几个人0晒,咁紧系吾可以啦,跟住开始对我的地黑面,仲同我地讲要低消,但book位既时候无讲要低消,定系我地吾比你入三位我地间房所以要低消? 仲有位女服务员好吾高兴同我地讲今次算,吓,我需吾需要多谢你地
2019-02-12