2011-03-10 27 浏览
今日下午要o系公司赶工,于是买返o黎食..行过Monster Burger,我本身对佢o地的burger sets冇兴趣,之前睇呢度食评赞好o既o野我亲身试过就觉得冇咩特别同冇下次..但系今日实在系忙,又见到佢o地出o左一o的lunch box set所以就试o下。我自己钟意食鸡翼o个个set,但系咁o岩行到埋去个姐姐话我知已经卖晒,得返猪扒饭,spaghetti carbonara同埋鸡扒意粉。今次想试一试佢个spaghetti carbonara啦..返到去公司,见到如图的pasta..真系...你真定假呀?!佢相入面个样唔系咁o既啰!!同埋我想讲,要连酱炒个意粉先做到spaghetti carbonara个效果啰!!你咁求其倒pat汁上去就话自己系spaghetti carbonara会唔会又过份o左o的呢?我食唔到落去喇,而且亦都正式confirm我ban呢一间不知所谓o既Monster Burger!!真系好monster!!
今日下午要o系公司赶工,于是买返o黎食..

返到去公司,见到如图的pasta..

2011-03-09
20 分钟 (外卖自取)