⭐️美国橙车打芝士牛肉汉堡包 - $58喺选择嘅时候,可以按需要拣多汁定走汁、要酸青瓜定系唔要,或者额外附上等等,都几多个人化可以做。虽然一定冇百几蚊𠮶啲汉堡包咁Juicy同埋咁厚料,但佢整体都唔错。个包皮有微微煎过,少少脆身,而牛肉加埋芝士食落去都有啖啖肉汁,系对得住呢个价钱嘅。⭐️ 即煎美国安格斯肉眼扒 (7oz) - $65其实平时一啲比较平民嘅西餐厅,未必会有熟度可以俾你选择,但呢度真系可以拣几多成熟之余,最后出嚟成果嘅偏差度都唔会好大。我哋今次叫咗3成,都真系见到啲肉质仲系有少少红色,而且系3成嘅嫩度。其实本身啲牛扒唔使点汁已经几有味,食落唔会好韧咬唔断,几大块两个人食都得。唯一可惜嘅系觉得啲饭可能因为系预先煮定,所以摆耐咗有啲冻同埋硬身,可能下次要试吓配意粉或者薯菜。
美国橙车打芝士牛肉汉堡包
⭐️美国橙车打芝士牛肉汉堡包 - $58

即煎美国安格斯肉眼扒 (7oz)
⭐️ 即煎美国安格斯肉眼扒 (7oz) - $65

2024-10-31
美国橙车打芝士牛肉汉堡包
即煎美国安格斯肉眼扒 (7oz)