2022-12-12 363 浏览
刚刚搬左来发现这间店几特色,所以趁住放假去帮衬下,11点开店所以去到系第一个客,正常的店一进门就有安心出行,但门口唔见噃,咪礼貌问下系边啰,收银女士最近门口果个就好虎显入面啰,好啦,咁我自己再望下啦,查实又唔系多客个个侍应系树倾计都唔招呼客人,奇怪,算,自己揾位坐低之后,自己划完就递比侍应落单,之后咪叫佢比杯热水洗下餐具啰,之后侍应用纸杯递左一杯热水,心谂几好㖞用纸杯而且又热㖞,所以我即刻将餐具放入去洗,食物来了比我想像完全唔同,之后食到口干干地叫佢比杯热水,点知侍应话一张枱只得一杯水,吓?热水啫值几钱呢?限住得一杯水?痴线,老实讲,份量少,味道一般,价钱不便宜,仲要系咁样服务态度,个人立场就唔会再帮衬了,结论想受气就帮衬佢地啦。
2022-12-12