2018-09-27 143 浏览
沙田河畔周边地舖都有食舖, 今次同朋友睇岩e间日式料理。😊👭 店铺入面多数2人同4人座位, 都有大卡位比一家大小。黄灯加埋摆左d日系装饰, 又播住音乐, 感觉良好。😎大概6:30pm, 开始满座了! Menu一本过, 有图易明, 刺身、寿司、烧物、石头饭等等日式料理大部分都有!😁今次叫左几款唔同类料理试试。 首先, 黎左青瓜沙律, 好fresh, 多汁爽脆, 粗幼适中。👍🏻😃 海胆带子鲜甜👍🏻, 同低下寿司好夹, 带子再大件就perfect!😋 蒜蓉、芝士焗蚝热辣辣上枱!😋😋芝士浓味, 可以拉丝。😂👍🏻而金黄炸蒜好香, 同蚝都好夹。主角蚝都鲜味饱满!😍 三文鱼够冻, 有鱼味、赤贝雕苏好靓, 爽口新鲜, 而甜虾大只, 都鲜甜!😊 炒饭炒得好香, 有锅气!同鳗鱼一齐食热辣辣, 好好味, 好推荐!👍🏻 巨峰梳打正常提子香。柚子柠檬梳打少甜, 柚子味特出, 同柠檬好夹, 好钟意e杯!

Menu一本过, 有图易明, 刺身寿司、烧物、石头饭等等日式料理大部分都有!😁今次叫左几款唔同类料理试试。
松叶蟹柳蟹籽沙律

火焰海胆帆立贝卷