2023-01-24
呢间人气烧肉店就算book左位去到都要等一阵 不过都好快安排到座位👍🏻套餐都有几款 我地就拣左$468套餐 ~肉类🥩🥓肉类选择比较多 共有廿六款 分别有猪牛鸡鸭羊不同部位任君选择 特别要推介封门柳👍🏼油脂分布平均 有浓浓牛香味🐮亦有入口即溶效果 另外仲有安格斯翼板 劲大块 拍得住平时食Sukiyaki既牛咁大块 放题黎讲比到呢个质素系值得推💯蔬菜类🌽嗌左一口紫薯同粟米仔~紫薯同石纸盘装住配埋牛油一齐烧 方便又香又好味😋粟米仔就不过不失海鲜🦞海鲜都有六款选择 我地嗌左其中三款 分别系青口 帆立贝同小鱿鱼 我比较欣赏帆立贝 比我幻想中大粒 又鲜甜 正🤤饮品方面都系无限添饮 自己出雪柜取 都有好多种类选择 甜品就一人一个movenpick🍨有云尼拿同士多啤梨味🍓总括黎讲 食物质素好好 地点亦都好方便 一出地铁站行1分钟就到 环境亦都好干净 店员都好有礼貌同热心 可以再去食多次👍🏻万丸烧肉 (铜锣湾)铜锣湾骆克道463-464号铜锣湾广场二期8楼
肉类🥩🥓
蔬菜类🌽
海鲜🦞
万丸烧肉 (铜锣湾)
铜锣湾骆克道463-464号铜锣湾广场二期8楼