2023-10-23 12 浏览
有咩重要得过平时工作忙碌既我地,假日Break 下抖抖气瞓醒开开心心食个brunch 拣咗呢一间,环境舒适宽敞,还要满足眼球的视觉效果,食物好味,最重要适合可以尽情吹水放松心情。✨️北海道珍宝带子.味噌烧鱿鱼.茄子天妇罗蟹膏.阔条面🍝煎到金黄嘅带子真系好大粒而且味噌鱿鱼份量都多,茄子🍆表层的面衣炸得薄脆,吃起来清爽不油腻!! 阔条面挂汁力强,伴均蟹膏一起吃蟹膏刚入口的时候会尝到像吃蟹肉般的微甜,浓浓既蟹膏还在口里久久不散~ ✨️南蛮炸鸡牛油果酱丼改配田园沙律配小菜&樱花虾味噌汤炸鸡外层金黄酥脆,入面系juicy嘅嫩滑鸡肉,加埋酸酸甜甜嘅特调南蛮酱,清新唔油腻,每啖都好满足, 田园沙律加牛油果酱味道好啱而且仲有苹果,柚子,提子,橘肉, 沙律一啲都唔马虎嫩黄色的《Bubble Mikan》好看又解渴, 而且仲有柑橘肉味道清新🙈 原来下午茶餐堂食,每杯堂饮送是日蛋糕一件,饮品仲免费添饮🤩 下次要记得下午茶时段再嚟encore😅
有咩重要得过平时工作忙碌既我地,假日Break 下抖抖气

✨️北海道珍宝带子.味噌烧鱿鱼.茄子天妇罗蟹膏.阔条面🍝

✨️南蛮炸鸡牛油果酱丼改配田园沙律配小菜&樱花虾味噌汤