2009-09-14 14 浏览
落左堂后, 本身约左天蝎朋友Poly附近见一面,但实在太挂住佢, 所以忍唔住上山揾佢, 之后陪佢食佢最爱食既和民,(次次佢都要食和民) 猪扒锅每次都冇走鸡, 我最钟意食D洋葱, 索左D汁好香甜, 但D猪扒好鞋...又唔脆, 不过朋友好钟意落蛋果下, 所以次次话唔食话唔食最后都系会叫左黎食, 个拉面我已经唔记得左个名, 静系记得好salty, 但汤底唔太掂, 配料唔系太吸引, 食左几啖就冇食, 仲有个缦鱼炒饭, 但唔记得左影相, 几好食, 可以一试架绝对, 最后黎到甜品既一part, 其实唔知点解次次同呢个朋友食完饭都要整番个甜食先可以走, 今次就顺手食埋和民既新甜品, 笑来美饼(唔知有冇记错), 叫左Green Tea Powder, (好似仲有芝麻味同花生味)好得意, 透明好软林林, 食落有好微既甜味, 好食就未至于 但好过瘾再叫多个红豆雪糕, 就完成左一餐开心既饭喇。

落左堂后, 本身约左天蝎朋友Poly附近见一面,
(次次佢都要食和民)

猪扒锅每次都冇走鸡, 我最钟意食D洋葱, 索左D汁好香甜,
但D猪扒好鞋...又唔脆, 不过朋友好钟意落蛋果下,
所以次次话唔食话唔食最后都系会叫左黎食,
配料唔系太吸引, 食左几啖就冇食,
今次就顺手食埋和民既新甜品, 笑来美饼(唔知有冇记错),
再叫多个红豆雪糕, 就完成左一餐开心既饭喇。

麻麻地好食既拉面
天蝎朋友最enjoy打蛋呢下, 次次都坚持自己黎
好得意既"笑来美饼", 好滑!!!!
9蚊甜品, 食得过