2023-10-25
呢间日本过江龙Pancake house梳乎厘班戟出名就一早知,估唔到主食都有惊喜🤩和洋食又靓又好食😋今次同朋友叫咗二人餐$438,可以拣两个主食、一个甜品,仲包咗两碗餐汤同两杯饮品。铁板名古屋茄汁海虾意粉卖相几精致,用铁板上,热辣辣👍🏻底部有一块蛋,意粉有好香浓嘅蒜香茄汁,加上少少芝士碎,味道好好,意粉好弹牙,口感好好,海虾都大大只而且爽口😋安格斯牛肉眼扒 (8oz)肉眼扒煎得焦香焦香😍切开肉质保持粉嫩,肉质松软,一啲都唔干柴,牛味都几好,少少香草调味恰到好处😋配上嘅炸薯条好有惊喜,外面一层薄薄嘅炸粉酥脆酥脆,薯味香浓,仲有啲沙律菜可以清一清油腻添👍🏻焦糖香蕉梳乎厘班戟卖相好吸引,班戟超fluffy 空气感十足,蛋味香浓,加上幼滑嘅奶香忌廉同埋糖浆,真系令人无法抗拒😋食嘅时候再配埋香甜绵绵嘅香蕉同埋脆脆谷物,口感丰富👍🏻我哋三大件pancake都一样食清光😆嘢饮方面,我哋每杯加咗$20 upgrade。精品咖啡系同本地品牌卖啡佛合作,咖啡用上SHB级嘅高海拔咖啡豆,有四种精品咖啡,扭蛋决定饮边一款。我抽中果款用葡萄干蜜处理,咖啡带有士多啤梨、玫瑰、茶花、葡萄同埋绿茶嘅风味👍🏻枫糖紫薯
铁板名古屋茄汁海虾意粉
安格斯牛肉眼扒 (8oz)
焦糖香蕉梳乎厘班戟
嘢饮方面,我哋每杯加咗$20 upgrade。