2025-02-22 0 浏览
一锅堂,基本上系同朋友打边炉嘅其中一间选择🤣因为呢间火锅店唔单止有多款汤底,仲有超新鲜又多种类嘅食材,加埋舒适嘅用餐环境,真系好岩同朋友聚餐!所以我已经做咗会员啦,会员有迎新着数优惠及积分升级,而且每个月仲有定期回赠比会员,例如现金卷、折扣卷、食物卷、延长时间券等,好着数!如果你系黄卡嘅话,每月有9折优惠券;金卡就每月有85折优惠券;白金卡就每月有8折优惠券!所以如果大家啱食嘅话,记得要登记做会员,唔好错过会员嘅所有优惠啦!我今次拣咗套餐D,重点要食和牛+海鲜😋😋😋!汤底方面,餐厅提供好多选择,包括经典嘅麻辣锅、清汤锅同埋酸辣锅等!我今次就拣咗蕃茄麻辣木耳牛粒锅,汤底牛肉味道浓郁之余,仲带有天然嘅蕃茄鲜香,煮到滚嘅时候香气扑鼻,超有食欲!讲到食材,一锅堂真系劲多款式,今次嘅套餐由新鲜海鲜、肉类到各式蔬菜,丸类等,应有尽有!佢哋嘅和牛特别好,肉质滑嫩,油花分布均匀,煮熟后一口咬落去,口感真系好正,好值得叫呢一款套餐。而且,手工制作嘅鱼丸同饺子都相当受欢迎,口感弹牙,搭配汤底更加美味。另外海鲜都好多款,有鲍鱼、帆立贝、蚝等,最爱食鲍鱼,超级鲜味,食落爽口弹牙!饮品及甜品款式都好多!除咗有自

我今次拣咗套餐D,重点要食和牛+海鲜😋😋😋!

饮品及甜品款式都好多!除咗有自家制嘅茶类饮品之外,亦有唔同款式嘅罐装饮品!甜品方面有多款唔同味道嘅杯装雪糕外,亦有自家制软雪糕😍😍

总括来讲,一锅堂有优质食材保证、充满特色嘅汤底汤底选择同舒适嘅用餐环境,真系值得一试!