2023-03-27
尖沙咀特色日式料理 好耐冇食日本嘢啦,谂住同朋友一齐食嘢饮酒,嚟到呢间餐厅环境很高级,巨型玻璃窗睇到维港美景,黑色优雅装修,配上黑色型格座位,高级西餐厅播放音乐好有气氛。另外有大量唎酒师驻场,晩市以清酒主题,围住仲有吧枱,啱晒饮酒谈心。餐厅提供热茶、纸巾,食物即叫即整,另收加一服务费~轻烧平目鱼边黑松露沙律柚子黑松露配上滑滑的平目鱼,充满鱼油香配上生菜、车厘茄沙律,感觉清新和牛炒饭大大碟香口牛肉炒饭,粒粒炒饭好干身,好够火喉,配上甜甜的炸薯片,非常推介盐水紫菜芝士三文鱼蟹肉卷饭卷好大份,入面嘅芝士配搭好特别,非常饱肚松叶蟹肉海胆甲罗烧石锅饭甲罗烧配上海胆和三文鱼子一齐捞饭,再加埋温泉蛋,在热辣辣的石锅上炒,捞埋一齐有啲似烩饭,很趣味野菜天妇罗盛合8件脆口的蔬菜🥬天妇罗:南瓜、茄子、蕃薯、蘑菇、秋葵黑松露吞拿鱼腩芝士卷浓郁的黑松露味,配上吞拿鱼腩,味道很不同寿司八贯盛合非常漂亮的寿司拼盘,还有花瓣衬托,打卡一流,有拖罗寿司、三文鱼腩、赤海虾、蟹肉海胆三文鱼籽碗、贝类等等服务质素:8/10环境舒适度:8/10ᶘ ᵒᴥᵒᶅ个人口味评分:6/10
轻烧平目鱼边黑松露沙律
和牛炒饭
盐水紫菜芝士三文鱼蟹肉卷
饭卷好大份,入面嘅芝士配搭好特别,非常饱肚
松叶蟹肉海胆甲罗烧石锅饭
野菜天妇罗盛合
8件脆口的蔬菜🥬天妇罗:南瓜、茄子、蕃薯、蘑菇、秋葵
黑松露吞拿鱼腩芝士卷
浓郁的黑松露味,配上吞拿鱼腩,味道很不同
寿司八贯盛合
服务质素:8/10