2020-07-12
系Wagyumafiahk嘅副线 价格相对贴地 成间铺好细 座位有限 而且菜式选择都得四款 所以唔适合太多人一齐食.我拣咗冷沾面 个人觉得一般般 个汤有啲太咸 而且我觉得太结身 所以食多几啖好容易太溜 但个汤系有心思嘅 因为里面有啲和牛 系高质嘅 而面上嘅牛都好软熟 但唔算叫做重牛味 .而佢嘅和牛煎饺子 就系一只普通好食嘅煎饺子 完全食唔出系用和牛做 所以一碟要$180 我就觉得唔系好值 .而朋友试嘅和牛饭味道都系中上嘅 只不过佢个size真系细得有啲夸张 差唔多系面嘅一半 男仔黎食未必够饱!.绝对系一间相机食先嘅舖头 staff都好落力去present 成个烹调嘅过程 serve 嘅时候都会chok晒咁俾你打卡 唔介意价钱嘅话 系ok嘅 而且我相信中意食牛嘅 都会觉得唔错 唔好抱住太高期望嚟食就无死😗