2022-05-08
#pb食在上环和牛黑手党副线🐮少有嘅烧肉post🤣 之前发现和牛黑手党Wagyumafia系香港开左副线 价钱亲民好多 所以就去试下👍🏻 店内以哥本哈根国际机场作设计 环境够哂宽敞😍 店员超友善 好中意同客人交流 气氛好好🥰 想食嘅朋友可以上网book枱 不过要full payment先🤪.佢主要有两款set 一款combo set ($480) 另一款omakase set ($980) 😋 另外仲可以散叫其他野食👍🏻 佢建议客人第一次黎可以先叫combo set试下先🥰🔹Combo Set🐮呢款set包左三款唔同脂肪成分嘅和牛 另外仲有几款前菜🤪 食之前要先饮奶白色嘅和牛肉骨汤 口感好浓厚 好有牛味😍 三款和牛各有特色 有牛味丰富的 又有油脂丰富的😋 所有和牛都冇调味 客人自由点酱料食🥰 最欣赏就系自家制烧烤酱 佢用左日本酱料 + 生鸡蛋 + 萝卜蓉 食落好清新👍🏻🔹Soft Ice-cream 🍦我地便叫左呢杯软雪糕 系自家制牛奶海盐雪糕😋 口感比平时食嘅雪糕滑👍🏻.整体✨ 店内好宽敞 店员热情、友善 整体氛围好欢乐👍🏻 试左Combo set觉得唔错 份量都唔少 食到好饱😋Y
和牛黑手党副线🐮
🔹Combo Set🐮