2020-10-05
呢间过江龙装修好开阳光猛☀️听讲炸猪扒黎讲数一数二😍 价钱订位都算几高💰 食完感觉虽然贵💸味道确实几高质 名不虚传👍🏻⭐️ 鹿儿岛特等厚切豚肉定食🗾 ($308)呢份厚切豚肉来得矜贵✨限量供应因为一只猪🐷净系切到4份出黎😱 睇实物同相差落唔远🤪咬落去真系好腍😋无渣无筋 肉质唔多但真系好鲜嫩 一D猪膻味都无😍 略嫌脂肪多左少少 吉列既外皮咬落去真系咔滋咔滋咁脆💥 放耐左都唔会干 同埋唔会有油益味 🤤 自己磨既芝麻好好玩🧡点埋炸猪扒汁就唔会干憎憎⭐️ 吉列猪柳定食 🥩 ($218)另外一份猪柳口感就比较有咬口 😚比起特等厚切 差少少嫩滑👅肉味会比较浓 两个定食同样配上可以无限追加既椰菜丝沙律🥗 中和返食完咁多炸味既油腻🥬 而酱汁有柚子汁同紫菜汁🍋两样都好清爽 紫菜汁反而有D惊喜🤪有种海鲜味Umami 的感觉🌊 定食附上味增汤 浓淡适中 唔似开粉质素👍🏻 最后以水果西瓜🍉做结尾 不过不失 唔算特别甜😅
⭐️ 鹿儿岛特等厚切豚肉定食🗾 ($308)
⭐️ 吉列猪柳定食 🥩 ($218)