2011-01-14 5 浏览
唉,第一次去呢间餐厅,坐低先至发觉晚市冇乜选择,只系得印o系面前张垫台纸o个十几款,而且部份选择的价钱原来冇改到。我起初点了其中一个,侍应话加o左价㖞,问我仲要唔要........我个朋友问点解加o左价唔改?佢答话经理冇吩咐.....离哂谱。最后点了个「咖哩干煎鸡饭」,成$48 (另加一服务费),D鸡好明显唔系干煎,而系走过油,出o黎o既效果好油,又好脆,好明显系炸而唔系煎。就算红椒青椒伴碟铺得几精美都好,都令我对呢间餐厅好失望。朋友点的是最普通不过的「焗肉酱意粉」($42 + 10%),成碟都系油,肥腻到见到都冇哂胃口.......好唔愉快o既一餐晚饭,仲要系价钱同质量不相称,不知所谓。

2011-01-10
  • 冇啰