2025-02-10 0 浏览
本身行过想食咖哩,但系见到旺角咖哩评分好低于是就想睇下仲有咩咖哩可以食,喺google地图发现呢一间于是有试一试结果有惊喜,佢个玛莎拉羊肉好好食羊肉炖到烂晒入晒未个玛莎拉酸酸辣辣,辣度亦都唔抢风头啱啱好少少地劲送饭或者饼,个羊肉吸晒玛莎拉嘅味道,最后餐饮方面我叫咗一个玛莎拉奶茶整体嚟讲不过不失有香料味我个人就钟意辣少少有啲胡椒喺面不过佢冇,不过𠮶个整法都唔同嘅 价格方面我食咗110蚊 加咗十蚊嗌个玛莎拉奶茶,你话抵食嘅话我觉得还好但系如果味道方面同埋风情上就真系唔错嘅行过谂唔到食咩可以试下开下胃口佢个位置都算方便广华街对面行入去就系我觉得行过可以试一试唔使成日走去𠮶个旺角咖哩👌🏻

价格方面我食咗110蚊

羊肉玛莎拉