2017-02-03 163 浏览
一想食咖哩就会谂起泥重庆大厦最地道, 今次拣咗七e咖哩屋, 喺最入𠮶度最尾𠮶个䢂 口, 第一次你真系唔系咁容易揾到 ,喺楼下转嚟转去揾一餐, 其实餐厅都有人 安排喺 大厦 楼下 带位的。 食 印度菜例牌有碟 胡椒薄脆 畀你点薄荷酱食,作为一个餐前小食,帮你醒醒胃 炸鹌鹑 还是头一次食, 因为好难 揾到 而且唔系 咁易有得食, 望落去感觉有点像乳鸽,不过佢啲肉会再烟靭一点 而且炸完比较干身,香口惹味 点咗两款烤饼用嚟点咖哩食 , 一份系蒜蓉烤饼, 比较浓味的味道偏咸。 一份系牛油烤饼, 如果钟意食牛油嘅朋友呢一个牛油烤饼嘅牛油味非常香浓, 就咁食都好好味 咖哩菠菜芝士 磨烂晒嘅菠菜蓉, 捞埋一粒粒 既 硬芝士 再放喺 烤饼上一齐食, 既有多菜嘅菜味亦有香浓嘅芝士味,互不抢味, 各有各精彩 呢一味咖哩啱晒食素嘅朋友, 清得泥非常惹味 另外再点左个㗎哩牛, 牛肉炆得好林 再配搭埋 黄咖哩 一齐食 香浓又惹味

咖哩菠菜芝士

呢一味咖哩啱晒食素嘅朋友, 清得泥非常惹味