2020-01-16 1620 浏览
今日放假黎左宝琳探朋友,顺便食𠮶Lunch先😋😋😋近近地去左新都城揾野食😄😄地铁一出右转就见到哩间餐厅啦,又有朋友想食既咖喱添👏👏一于就食哩间🍛🍛望下menu都几多选择㖞,粉面饭,小食,乜都有㖞🤩🤩最后我地嗌左午市二人套餐,真心扺食哩,有小食,有菜,有两𠮶主菜,仲有两杯野饮😚😚😚我地要左越式蒸粉包两件拼炸虾饼两件,蒸粉包大大件,好足料,点埋泰式辣酱好惹味💓💓炸虾🍤饮大大旧,即叫即炸,好脆口😘😘上汤浸时菜🥬份量好多🤪😍主菜拣左阿来咖喱牛柳粒🤩🤩阿来咖哩味道好正,浓浓既咖喱味,配埋大量既秋葵🥬薯仔🥔粒同牛柳粒烹煮成嘅咖喱酱,牛柳粒好松软,配埋咖喱汁好送饭🤩🤩💓秘制去骨海南鸡例牌同样有惊喜㖞,鸡肉相当嫩口呀😚😚相信放落冰水嘅时间掌握得好好🥳🥳配埋丝苗白饭两碗🤩🤩❤️最后再嗌左亚来咖哩三文鱼头饭转青咖喱🍛呢个青咖喱绝对出色,辣味好出💖💖💖三文鱼头斩件炸完,配埋青咖哩同埋薯仔🥔好入味好正😍😍龙眼冰又几好饮㖞,饮到落底都仲有好多龙眼肉🤩🤩🤩

龙眼冰又几好饮㖞,饮到落底都仲有好多龙眼肉🤩🤩🤩
2020-01-16
午餐