2013-10-25 353 浏览
作为一个咖啡控,见杂志介绍有新店开张,当然要去试下"啡"啦!地点就喺海桃湾后面,所以对于住奥运站同大角咀的居民都好方便!舖面细细,大概有五张高枱,10-12张椅!感觉明亮 Cozzy! (𣎴过我觉得冷气机声有D大声)。最钟意大门门柄用左Tamper, 真系好有feel!饮品方面,由大路Latte($32) 到ice-dripped($45) 都有!食品以轻食为主,三文治,贝果同蛋糕!今日只order 一杯Latte (可惜唔记得影相),咖啡味道都颇balanced(苦味比较出), 香味ok, Foam感觉不是混和得最细密, 因为仲见到小气泡!整见职员(老板?)都主动同客人倾谈咖啡,听出他们对咖啡的诚意与梦想!值得支持口!所以行开果区都会再光顾!

2013-10-25