2024-06-02 619 浏览
Goodin’out价钱💲: $60/ $55好味程度😋: 4.3/5服务🍴: 3.7/5环境🗾: 3.7/5性价比🥢: 3.7/5回头率😚: 4/5-虽然食左好少野,但都想post一post,因为觉得成个feel+食物饮品都唔错,见住店员整野食都有心机。主打轻食的韩系cafe,去过2次,假日都基本上一定要排队,排几耐就要睇下入面d人时几耐啦!但当日三点几tiramisu无,士多啤梨可能唔当做又无😵‍💫 有小小失望geh….-✅Blueberry cream cheese croffle. croffle好脆,同埋好香牛油味,食落唔油腻,本身croffle已经整到好食。上面有超多蓝莓酱🫐系有好多蓝莓果肉的果酱,但太慷慨令到整体有d太甜😂不过cream cheese好好食!好滑好creamy,酸酸地仲好奶香,食晒croffle仲忍唔住系咁食d cheese🤪-✅✅Summer sol latte. Vanilla+lotus biscoff+latte. 本身咖啡豆好饮,就一定好饮!多左d饼碎同云尼拿雪糕丰富d,又带甜味,不过nutty咖啡中和到,所以唔会过甜。-佢哋d咖啡真系好好饮,好
Goodin’out
价钱💲: $60/ $55
好味程度😋: 4.3/5
服务🍴: 3.7/5
环境🗾: 3.7/5
性价比🥢: 3.7/5
回头率😚: 4/5

佢哋d咖啡真系好好饮,好香好nutty,搞到我都买左包豆走😌无论上次takeaway americano定堂食的特色咖啡都yumyum!有机会都想食下佢d咸食。