2023-06-07 30 浏览
寻日趁住放假,约咗好耐冇见嘅朋友嚟到湾仔呢间Cafe食个lunch~Cafe嘅装修设计好舒适,佢仲有一个细嘅市集卖咖啡产品,手工制品,公平贸易嘅产品等等~Cafe定期仲会举办活动,而且系宠物友善餐厅,有啲客会带狗狗嚟~我地坐喺舒服嘅梳化椅上,悠闲咁食个lunch,叹杯嘢饮,几chill~豚肉饭一个铁饭盒装住豚肉饭,入面有流心鸡蛋🥚仲有切成一嚿嚿嘅半肥瘦豚肉,食落觉得好有咬口,配埋佢嘅酱汁同流心鸡蛋真系一流芝士牛肉汉堡一大个汉堡包🍔食落牛肉有好多肉汁流出来,好Juicy嘅感觉~仲有芝士蕃茄嘅配搭,而且仲有香脆嘅薯片伴碟Golden oat milk latte黄金燕麦拿铁☕️有香浓嘅姜黄味,系健康嘅饮品~几钟意佢燕麦奶嘅香味,好好饮Orange iced tea佢可以无限refill,酸酸甜甜嘅香橙味🍊仲有淡淡嘅茶香味,几适合炎热嘅夏天作为解暑嘅饮品~

豚肉饭

芝士牛肉汉堡