2021-05-31 114 浏览
本身已经系爱咖啡之人,试下左一次外带咖啡的,就想试下坐低试下佢嘅堂食、果然冇人失望👍、值得为左佢嘅咖啡去食值得佢咁多人去打卡,而且价格公道,平民级高质享受美丽华店字opening kitchen 会睇到店员睇到整嘅过程之前试过take out coffee 好有水准,所以一直都再想食下堂食青酱鸡排沙律💰79鸡排肉质好嫩控制得啱啱好,味道适中,唔会落太多调味料、沙律🥗菜亦都好新鲜烟三文鱼多士 💰75smoked salmon on toast 成碟好有卖相,打卡都几正、三文鱼新鲜兼带有谈谈烟熏味,好想继续食好多呀🤭伯爵茶鲜奶朱古力💰40Earl  Grey  chocolate虽然朱古力味都系浓烈、但系并没有完全覆盖了伯爵茶的茶香味,每一谈都系带有谈谈伯爵茶口味且回甘味道浓郁,果然依度咖啡☕️从来冇令我失望
值得佢咁多人去打卡,而且价格公道,平民级高质享受

青酱鸡排沙律💰79
青酱鸡扒沙律