2020-02-26 736 浏览
ˢᴱᵀBagel & coffee($50)🔻之前睇过d相见到依间有d面包贝果,认得出好似享乐嘅包,去到个到个柜真系见到🤭有三款~💜芋头💙蓝莓🖤黑芝麻,叫左个芋头同蓝莓🙈但之前有食过系偏面包感,所以特意无叫店主翻热就食🤪但,都系无乜嚼劲,听说已改良个质感🤔同埋我地系9:00am左右去到,得翻5个包,感觉有d似前日卖剩,如果新鲜运到,应该唔会咁干粉,即使无翻热情况下。芋泥bagel 系有d似食原味,偏淡无咩味,芋头馅都无咩味,蓝莓相对好小小,入面好多蓝莓肉🥳啖啖都有咁滞~乳酪份量都有一圈,虽然我不特别爱吃,但这个CP值高d!依到单买一个($28)但享乐直接买好像($16)还有朱古力味等,更多选择~依到意式泡沫咖啡都几好饮!阵啡味豆香,有别于平时饮到个种,啡苦味配柔和奶香几夹~下次会想试下手冲咖啡☕️

ˢᴱᵀBagel & coffee($50)
🔻