2023-05-03 46 浏览
Tanuki Coffee开左咁耐都冇去过,今次终于揾到朋友陪我去😸听闻佢地仲同左隐町集团班底合作,一于食下睇下佢咩料先~✨软壳蟹蟹籽三明治 - 原只软壳蟹够晒抢镜,食落脆卜卜,只蟹入面仲满满蟹膏,鲜味十足!面包亦够松软,好香牛油味😚✨带子明太子忌廉墨鱼汁意粉 - 带子都几大粒,意粉软硬度适中,个汁如果多d & creamy d就perfect😋✨Norwegian Brunost Cheese Croffle - 满满嘅挪威芝士碎,咸香味劲出,芝士控大爱,配埋雪糕同脆脆croffle好夹🤤✨冲绳黑糖柠檬咖啡 - 呢个配搭超特别,柠檬配咖啡第一次见,配埋黑糖令整体唔会太酸亦唔会太涩👍✨挪威芝士鲜奶咖啡 - 芝士碎就咁食已经够正,有埋雪糕&冻啡系更加分😻

软壳蟹蟹籽三明治

冲绳黑糖柠檬咖啡