2023-02-04
虽然经常去尖东,但完全唔知南洋中心有间咁开扬嘅酒吧餐厅🍴「B’hood」以半开放式风格设计,室内Sofa座位舒适,室外有盖的餐区够通风。All day Menu有多款主菜选择 只要加$58 已包括是日餐汤 及精选甜品🍮而且好好食😋~法式油封鸭脾•酥皮窝夫 $128我平时都好钟意食法式油封鸭,只鸭髀一啲都唔干,咸咸香香,配合用酥皮整窝夫🧇食落好酥软。~椰菜浓汤又香又甜。~巴斯克起司蛋糕🍰潮湿松软, 焦黑饼面有浓厚的焦糖味。Is It a Mocha? $128咖啡师推介,基底系由经研磨的咖啡豆加朱古力粉用冷水浸泡萃取过滤而成,醇厚度更高,加入Vodka 及手工制的朱古力酒,唔单止系Mocha仲有杯Cocktail 🍹 超正。Espresso Tonic $56浓烈的Espresso配上Tonic Water的甜度,味道清爽又平衡,仲可以拣自己喜好的Nutty 定fruity 的expresso 。
~法式油封鸭脾•酥皮窝夫 $128
~椰菜浓汤又香又甜。
~巴斯克起司蛋糕🍰潮湿松软, 焦黑饼面有浓厚的焦糖味。
Is It a Mocha? $128
Espresso Tonic $56