2013-05-23
又系三五知己食个饭,今个月主题就系食个正宗咖哩菜预早BOOK 左位5需要等,去到即有得食!!一入到好重咖哩风味,墙上既印度画好印度好靓!!本来以为入到去一定要用英文叫菜, 真系有D 担心..点知印度老板系识中文同埋MENU系有中文点完菜印度姐姐就拎左前菜有胡椒饼同炸杂菜杂菜咖哩角系我一向好钟意既小食!!好好食又香口但系个皮就厚左少少!!食到里面有薯仔容..其他系乜就食5出!!叫左杯印度特饮芒果乳酪,之前一直都觉得个味会好假同埋觉得会好5干净见个个朋友都叫就不防试下先, 饮落又几好味!!好重芒果完全5似系用粉混出黎,饮落去冻冻但系就饮5到有冰!!叫左两份薄饼两款咖哩香蒜薄饼芝士薄饼两款薄饼我就觉得芝士薄饼比较好食!!马沙那鱼柳沙嗲牛尾两款咖哩送马沙那鱼柳就系比较辡但系都算系可以入口既,最多系饮多两啖芒果乳酪, 鱼柳都比较新鲜同松软沙嗲牛尾就冇咁辡调味明显系轻手过马沙那, 个牛尾蚊得入味而且够晒淋!!正不过骨就多左少少!!清口味小食五种清口腔既小小食,老板话食左个口就5会好大阵咖哩味!!全部都系D 糖仔..都几特别!!!朋友好满意我既选择, 话好味又正宗又5系贵见朋友钟意我就好开心架啦!!
预早BOOK 左位5需要等,去到即有得食!!
一入到好重咖哩风味,墙上既印度画好印度好靓!!
点完菜印度姐姐就拎左前菜有胡椒饼同炸杂菜 杂菜咖哩角系我一向好钟意既小食!!好好食又香口但系个皮就厚左少少!!
食到里面有薯仔容..其他系乜就食5出!! 叫左杯印度特饮芒果乳酪,之前一直都觉得个味会好假同埋觉得会好5干净
见个个朋友都叫就不防试下先, 饮落又几好味!!
叫左两份薄饼两款咖哩 香蒜薄饼 芝士薄饼
两款薄饼我就觉得芝士薄饼比较好食!! 马沙那鱼柳 沙嗲牛尾
不过骨就多左少少!! 清口味小食
五种清口腔既小小食,老板话食左个口就5会好大阵咖哩味!!
全部都系D 糖仔..都几特别!!!
朋友好满意我既选择, 话好味又正宗又5系贵
见朋友钟意我就好开心架啦!!
有机会再帮亲先!!