2012-07-22
从未试过去食野系咁受气!同3个朋友做完运动去呢间野食甜品因为做完运动唔太饿关系4个人叫3客雪花冰share叫个阵已经问左个哥仔有冇问题 因为佢写住每人minimum要食15蚊..问左食够60蚊就okay (而我地叫左140蚊野食)好喇..同佢讲话想要4个bowl share雪花冰因为有男有女..d冰溶左好难share架嘛 佢话冇得提供..fine你一句duck埋黎..算数!!问都唔肯俾 离晒大谱如果4个日想share糖水唔知点share呢,真系搞笑好喇..岩岩食完倾左10分钟计就有个金毛走埋黎大大声"食完唔要喇嘛..同你收左佢!"见佢好似做得耐d..又问下佢啦点解唔俾bowl人share㖞当反映下意见佢好风趣㖞,同我讲"你用个spoon未share到啰!"我就问佢咁易溶d冰 又食下呢只味只spoon又差落等二只味到未搞到d冰好怪佢就话喇 "唔想你地d人share呀"哗..咩事呀,4个人食百四蚊甜品我唔觉得有咩问题 况且叫之前已经问清楚!!你都系写每人最底消费15蚊渣㖞你咁讲不如写限住每人叫一样野食喇 咁大家都知咩事跟住就超住我行去第二度抹枱 我话问下姐唔洗咁大反应呀佢又块面红晒大声咁话
从未试过去食野系咁受气!
同3个朋友做完运动去呢间野食甜品
因为做完运动唔太饿关系4个人叫3客雪花冰share
叫个阵已经问左个哥仔有冇问题
好喇..同佢讲话想要4个bowl share雪花冰
因为有男有女..d冰溶左好难share架嘛
佢话冇得提供..fine你一句duck埋黎..算数!!
问都唔肯俾 离晒大谱
如果4个日想share糖水唔知点share呢,真系搞笑
好喇..岩岩食完倾左10分钟计就有个金毛走埋黎
大大声"食完唔要喇嘛..同你收左佢!"
佢好风趣㖞,同我讲"你用个spoon未share到啰!"
佢就话喇 "唔想你地d人share呀"
你都系写每人最底消费15蚊渣㖞
你咁讲不如写限住每人叫一样野食喇 咁大家都知咩事
跟住就超住我行去第二度抹枱 我话问下姐唔洗咁大反应呀
佢又块面红晒大声咁话 "唔知咩咩咩d人食完又唔走"
大哥 食完坐左10分钟都冇 何况你门口当时揾个客都冇!
EQ咁底咁"坦白"既人都有..笑屎我喇
你背住d客话人坐得耐..fine..但重要当住d客讲出黎真系第一次见
当时几枱客都听到
收银个女仔 我估似系老板同我讲左几次唔好意思仲俾番个9折我
但唔明点解可以容引到佢既伙计咁对客...
食物方面呢间野个bailey雪花冰唔错!
可惜有个咁既串嘴做侍仔..
我睇番楼下既comment都有提到呢间野好兴赶客
大家去食小心!