2020-01-13 38 浏览
和男朋友在湾仔行完街,便在附近找一间Bar and restaurant食饭。朋友推介这一间,于是便试试佢。果然十分惊喜!餐厅环境宽敞,装潢有格调,侍应态度亲切,整体用餐感觉都很不错。🦀🥑Avocado and crab meat牛油果香滑柔软的口感,配上松叶蟹肉的鲜味,奢华极致!满口creamy幸福感!🥰🥂White wine clams蚬肉本身已经好肥美,而且好新鲜!再配埋白酒,满分!是一客开胃的小食😋 🍣Hamachi Sashimi刺身唔使讲,大家睇图都已经见到好新鲜,而且系厚切!食落啖啖肉,好幸福,好满足。呢间餐厅西式菜式又有,日式菜食又有,最啱谂唔到食啲咩既你!🍝Smoked Sal spaghetti我钟意扁意粉嘅咬劲!而且个意粉吸收到三文鱼嘅味道。有口感层次,烟熏三文鱼配煮熟左嘅三文鱼。一次过满足你两个愿望。🍨Cream Brulee今次嘅cream brulee并唔系你平时食开传统个只。其实佢系杨枝甘露布丁!上面仲摆咗啲时令芒果,配上隔离的草莓蓝莓西柚食!好健康好丰富😍

🦀🥑Avocado and crab meat

🥂White wine clams