2021-10-22 633 浏览
今日lunch试吓依间喜点,见到d价钱 应该唔会差得去边啦点知伏到。。。。。我明明叫左$15=3件炸物系: 炸云吞,煎堆,春卷点知我返到公司打开袋系3粒咸水角!!!!!!!1个人点食3粒咸水角!!!仲要我本身就无谂住食。。。。算啦,又费事再落去换返,就咬左1粒 。。。辣排骨饭:入口真系好咸,排骨痴住成pat酱,咸,饭个鼓油又系咸好高钠,好咸好难食,平时我已经好重口味果d拍得住d腐乳送饭,1旧排骨可以扒半碗白饭。。。凤爪蒸过老,入口即化,骨肉分离,无口感,1pat野,而且又系好咸,又系食紧一pat酱,影相都见到d油厚到。。。炸野先嬲。。。明明无叫咸水角,都可以夹到3旧咸水角。。。咁简单既野都可以夹错。。。真系服左依间野。。。 仲要$15=3件。。讲真,连中文都听唔明就真系无野好讲。。。食完依次,真系唔会再帮衬,建议改善一下d食物质素,同埋加强一下员工培训
今日lunch试吓依间喜点,见到d价钱 应该唔会差得去边啦
点知我返到公司打开袋系3粒咸水角
!!!!!!!1个人点食3粒咸水角

辣排骨饭:
入口真系好咸,排骨痴住成pat酱,咸,饭个鼓油又系咸
好高钠,好咸好难食,平时我已经好重口味果d
拍得住d腐乳送饭,1旧排骨可以扒半碗白饭。。。
高钠蒸排骨

高钠蒸凤爪