2024-09-12 335 浏览
晚餐我哋就book咗呢间八木桥日式烧肉去同一班朋友聚餐。呢间餐厅就系旺角一个好方便嘅地方,每款食材都好新鲜,而且服务亲切有礼,坐位好多!💠 A4黑毛和牛三角腩 💠 呢个真系我的最爱,香气扑鼻,可谓极品烧烤,又香又嫩。💠 A4黑毛和牛后腰肉 💠 肉质嫩滑,口感丰富,食落去就系一种幸福感。💠 A4黑毛和牛牛肩 💠 牛肉质地肥美,充满了独特和风味。💠 A5和牛西冷 💠 吃落去肉质鲜嫩,好香好满足。 我同朋友食嘅时候都非常之有惊喜,大家都好愕然点解呢一间任食嘅餐厅竟然会有咁靓嘅牛肉,果然系冇介绍错! 嘅牛肉味从入口嘅感觉到而家依然系由齿颊留香嘅feel!💠 海鲜拼盘 💠 从鲍鱼到鲜虾,新鲜程度唔使多讲, 而且基本上攞嚟做烧肉放题嚟讲,绝对系系新鲜嘅,真系冇谂过一间日式嘅烧肉放题都可以食到咁多款式嘅海鲜,相信钟意食海鲜嘅一定会食到惊,哈哈哈!
💠 A4黑毛和牛牛肩 💠 牛肉质地肥美,充满了独特和风味。