餐厅: 大滾友火鍋
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2024-05-01 72 浏览
元朗鸡地美食众多,同朋友一齐来到呢头揾食,见到呢间装修以华丽宫廷风为主嘅火锅店好特别,就决定喺呢度开餐啦~✨酱介有辣椒、芫荽、香葱、蒜蓉等等,连装调味配料嘅九宫格都华丽过人,仲有装豉油嘅酒鼎,食具器皿够哂古色古香~✨半只花胶鸡锅呢个花胶鸡锅真材实料,有一大堆肥美嘅花胶同鸡件,鸡肉肉质极为嫩滑,汤底味道浓厚而鲜美,感觉充满满满嘅骨胶原,好滋补!令人忍唔住饮多几碗,不愧为招牌汤底~✨牛肉拼盘(细)可以一次过试哂唔同嘅部位,有牛柳粒、牛舌、牛展、顶级安格斯牛小排、手切牛颈脊同埋美国顶级雪花肥牛,每款都好重牛味,其中牛小排最优秀,入口即化,油脂分布得好平均~✨手打鹅肝墨汁墨鱼丸(4粒)墨鱼丸爽口弹牙,咬开一半里面真系有鹅肝,味道出奇地夹,非常之有创意~✨ 伊比利亚橡果猪猪肉肥瘦均匀,食落去肉质柔嫩,而且肉味浓郁满泻,有惊喜~✨ 澳洲带子片带子片好厚实,每片都充满鲜甜嘅味道同埋弹牙嘅口感~✨ 大滚友杂菜拼盘打边炉点少得解腻嘅蔬菜!呢个杂菜拼盘有莲藕、粟米、蕃茄、生菜、皇帝菜、娃娃菜等等,营养丰富又健康~✨竹蔗茅根一渣味道甘甜,感觉清热下火,打边炉饮返杯就啱晒啦~✨火焰焦糖豆腐花表层嘅黄糖经火焰烤

✨酱介

✨半只花胶鸡锅

✨牛肉拼盘(细)

✨手打鹅肝墨汁墨鱼丸(4粒)

✨ 伊比利亚橡果猪
猪肉肥瘦均匀,食落去肉质柔嫩,而且肉味浓郁满泻,有惊喜~

✨ 澳洲带子片
带子片好厚实,每片都充满鲜甜嘅味道同埋弹牙嘅口感~

✨ 大滚友杂菜拼盘

✨竹蔗茅根一渣
味道甘甜,感觉清热下火,打边炉饮返杯就啱晒啦~

✨火焰焦糖豆腐花
表层嘅黄糖经火焰烤过之后凝固变成一层焦糖,内里嘅豆腐花豆味香浓,入口嫩滑,值得一试~

酱介
手打鹅肝墨汁墨鱼丸