2009-01-29
***********有D字唔识打 , 容我有少少错别字我都系听朋友说好 , 所以我去试下我去到 , 等左好耐足足OVER5分钟 , 先有人人招呼 , 新年期间 , 算了可以接受我叫了几碟寿司............油甘鱼<-----------------------劲少鱼味 , 少少"声"金枪鱼手卷<-----------------完全冇味甜虾<--------------------------有味 , 不过系"声"味"凡"立贝<---------------------劲唔新"先"剑鱼<--------------------------比起其他 , 剑鱼好味 , 同元气果D差唔多海胆<---------------------------有"劫"味樱花虾沙律<-----------------OK普通 , 唔难食 , 又唔系特好味(全碟系菜 $40)食左咁少野 , 我同我朋友立即顶唔顺要走咁已经300几喇!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!铜锣湾食野贵D都意料中事 , 不过咁难食 , 咁既钱食D咁野
我都系听朋友说好 , 所以我去试下
我叫了几碟寿司............
金枪鱼手卷<-----------------完全冇味
食左咁少野 , 我同我朋友立即顶唔顺要走
铜锣湾食野贵D都意料中事 , 不过咁难食 , 咁既钱食D咁野 ,
捐左0佢好过!!!
我朋友说熟食好似好D , 不过我唔会想再行近