2012-08-02 58 浏览
哇, 今日一个人冇野做, 谂住带女女一齐行下尖沙咀啦. 咁岩经过中港城谂住睇下有咩OUTLET 买下先. 点知见到有间新开架CAFE WOR。好, 就去试下先。一入去, 装修唔错, 见到对面都有间PACIFIC COFFEE, 不过我追求系高质素既COFFEE, 所以入左呢间叫ALLEGRETTO。好, 我点左杯LATTE 同理 CHEESE CAKE, CHEESE CAKE 唔错, 至少唔会有好"留"既感觉, 之后点左杯LATTE, staff 几有善, 倾谈间得知我个女好钟意龙猫, 佢就整只龙猫比我个女女睇下啦。点知佢又整到, 哄到我女女多欢喜。且咖啡味道很好, 热度适中. 值得再去一次!
LATTE
题外话/补充资料: 另外有杯 LATTE MACCHIATO 都唔错, 见到对面个个饮, 几层好靓, 下次要试下
2012-08-02
LATTE