2020-03-07 2770 浏览
有个朋友住呢头,佢话带我去食好野饮两杯,俾佢带我兜嚟兜去,我熟红磡都唔知去咗边,冇啦啦就见到间餐厅嘞~好似海市蜃楼咁!间餐厅几有气氛,似嘀懒洋洋嘅Coffee shop,咁嗌野食啦!谂住叫个burger 两份啦!佢系咁话好大个食唔哂,咁夸张,佢男人老狗分个包话食唔哂?黑人问号?之后紧系冇理佢,再加多个鸡翼叫多支酒个包到啦!哗,洗唔洗咁大呀!个汉堡排重似系自己整,多肉汁㖞!个鸡翼就酸酸甜甜咁,但我钟意煎鸡翼多嘀,不过佢得一款拣!重要我地人品大爆发,老板娘不停帮我地添饮,老板娘话最锡果嘀早午饭当呢度系饭堂嘅人!大家想做vip记得系老板娘面前擦多嘀脸,系我未醉之前,重见到张单$188,天呀!我太抵啦!之后就俾老板娘队冧咗⋯⋯

芝士蘑菇汉堡包
鸡翼